Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MARGARETHA GIELES


                                                                                         MEDIUM, CHAKRAKLEURCOACH/ -DOCENT, AUTEUR 

CONSULTEN:

In mijn praktijk in Middelburg kun je terecht voor een live consult. Woon je ver weg, dan kun je ook kiezen voor een telefonisch consult. 


READING:

Aan het begin van het consult ga ik eerst 'intunen'. 'Kijken',  'horen',  'voelen' welke informatie er over én  voor jou via mijn paranormale waarnemen doorkomt. 

Hierna mag je me vragen stellen.


Verder kleur ik een chakraschema in, waaraan ik de kindertijd en jeugd aflees. Hieraan zijn de  eventuele latere  triggerpunten in je leven  te traceren. 


De reading kan over allerlei zaken inzicht geven, zoals persoonlijke processen, triggerpunten, talenten en mogelijkheden, hooggevoeligheid,  fysieke klachten etc. 


Verder heb ik geregeld contact met overledenen. Het contact wordt altijd door de overledene  met mij gelegd, en niet andersom. Het is een zuiver, zeer levendig contact ( een verticale waarneming). Contact krijgen met een overledene kan  nooit op afroep!

Mocht je dus een vraag over een overledene hebben, dan kan het zijn dat deze zich spontaan bij mij aandient, maar ook kan het zijn dat de overledene niet aanwezig is of dat er een andere overledene voor je langskomt.


Mocht ik voelen, dat jouw aura behoorlijk uit balans is, de energie bijvoorbeeld 'te hoog' zit ( waardoor klachten kunnen ontstaan zoals: hoofdpijn, slapeloosheid, paniekaanvallen, depressie, verstrooid, uitgeput, niet assertief etc.), breng ik deze als je wilt weer terug in balans.


Ik werk geregeld samen met een Klassiek Homeopaat, Orthomoleculair therapeut en Osteopaat.

Kosten live consult/ reading60 euro. (3/4 uur)TELEFONISCH CONSULT:

Mocht je Middelburg te ver weg vinden of het gewoon prettiger vinden om te bellen, dan is er de mogelijkheid van een telefonisch consult.

Kosten telefonisch consult : 45,00 euro.

AFSPRAAK MAKEN?

Bel/ app 0630658617;

Stuur een mail naar: [email protected]

Of vul het formulier 'Neem contact op' in. 

PRAKTIJKADRES:

Jan van Hoofkwartier 68

4333EB MIDDELBURG.

Ingang van de praktijk is aan de pleinkant.

Gratis parkeerplaats.