Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MARGARETHA GIELES


                                                                                         MEDIUM, CHAKRAKLEURCOACH/ -DOCENT, AUTEUR 

WAT IS CHAKRAKLEURDIAGNOSTIEK?


Chakrakleurdiagnostiek( oftewel CKD) is een methode om, aan de hand van spontaan ingekleurde chakra-/ auralagenschema's, razendsnel inzicht te krijgen in jezelf en/ of anderen.

De kleuren geven informatie over kindertijd, jeugd, heden, blokkades en talenten. Leggen zaken bloot die anders mogelijk verborgen zouden blijven. Als aanvullende diagnostiek in een therapiesessie kan  de CKD van grote waarde zijn. Ook voor zelfinzicht is de CKD zeer geschikt.


En, let op, je hoeft niet helderziend te zijn om met deze methode te kunnen werken! 


Ben je therapeut en ben je benieuwd of de chakrakleurdiagnostiek van toegevoegde waarde kan zijn  in de anamnese ? Kijk dan bij de rubriek 'Workshops voor therapeuten'. Eind jaren negentig heb ik deze methode inspiratief ontvangen en er de volgende boeken over geschreven:

Wat vertellen kleuren over ziekzijn

Uitgeverij Ankh Hermes, 2004.

(Uitverkocht)

Kleur je leven

Uitgeverij Andromeda, 2008.

(uitverkocht)

Kleur je leven in balans

Uitgeverij Schrijverspodium, 2012.


Kleurpraat ( kaarten en boek)

Uitgeverij Akasha, 2020.KLEURPRAAT

In september 2020 is Kleurpraat verschenen bij uitgeverij Akasha. Kleurpraat bestaat uit een kaart set met boek, waarmee het mogelijk is om diepgaande gesprekken met jezelf of vrienden aan de keukentafel te hebben.

Kleurpraat is een afgeleide van de CKD en vooral bedoeld voor zelfinzicht, maar eveneens geschikt voor therapeutisch gebruik.